Sommarklasser på Wingårdhs


 

 


I slutet av vägen hittar du det här fantastiska orangeriet på Wingårdhs som omsluts av vackra åkrar så långt ögat kan nå. En perfekt plats att finna stillhet och ro. Unna dig en fin start på morgonen med härlig yinyoga i sommar! 


INFORMATION OM KLASSERNA
Välj vilket datum du vill boka bland alternativen. Varje klass är 75min med ett specifikt tema. Klasserna passar både nybörjare som erfarna.

Morgonklasserna börjar kl 9.00.

Adress: Wingårdhs B&B. Vallshögsvägen 130 - 34, 271 78 Löderup. 

Yinyogalärare: Natali Fatori

Du behöver ta med dig egen yogamatta. På plats finns bolster, block, ögonkuddar och filtar.

Dörrarna öppnar 15min innan klassen startar så du hinner landa en stund i tystnad. Det finns te att avnjuta med en fin utsikt för den som vill.

Klasserna kommer hållas inne i det stora orangeriet och är det varmt ute kan vi öppna upp de stora portarna ut mot åkern. Vid kallare väder behöver du ta på dig kläder som håller dig varm då lokalen inte är värmeisolerad.

Anmälan är bindande men inte personlig. Det finns möjlighet att byta klass vid förhinder i mån av plats. Maila [email protected] så försöker vi lösa det. 

Hoppas vi ses i sommar 🌞

----


VAD ÄR YINYOGA?
I yinyoga guidas du i sittande och liggande positioner mellan 3-5min. Varje position upplevs på olika sätt för olika personer. Vissa utmanas mer fysiskt medan andra utmanas mer mentalt. Yinyoga är en övning för vila och återhämtning.