Om saybon

Hej och vad kul att du har hittat hit! Mitt namn är Natali Fatori och jag är grundaren av Saybon.

I tonåren började jag få problem med min kropp och det påverkade min vardag jättemycket. Jag blev mer intresserad av hur kroppen fungerar och började aktivt leta och söka efter svar för att må bättre. En sak visste jag och det var att jag ville ta hand om kroppen på ett naturligt sätt.

Under min resa testade jag olika yogaformer men det var när jag fann yinyoga som jag verkligen kände en läkande effekt på min kropp.  Efter det fick jag en stark känsla att jag ville guida andra i yinyoga så år 2021 valde jag att utbilda mig till Yinyogalärare hos den fantastiska Caroline Fladvad i Stockholm. Mitt intresse för holistisk hälsa har även lett till att jag vill hjälpa andra och är snart färdig examinerad Holistisk Hälso- och Livsstilsterapeut.

Efter mycket självforskande och testande så har jag nu hittat flera rutiner och ritualer som får mig att må bra inifrån och ut. Med Saybon vill jag göra det tillgängligt för andra att ta del av alla må-bra ritualer och inspirera till rutiner som göra en positiv påverkan på hälsan och i vardagen.

Tack för att du är här och hoppas du vill ta del av mina  må-bra ritualer!

Natali