Yinyoga på Wingårdhs


 

 


Välkommen till platsen för återhämtning i sommar. Mellan åkrarna i vägens ände ligger detta fantastiska orangeri på Wingårdhs BnB i Löderup. En perfekt oas för stillhet, återhämtning och rå om sig själv lite extra.

Under fyra måndagar i sommar kommer du få möjlighet att utforska dig själv genom yinyoga, andning och reflektion. För att ge oss lite extra tid att landa in i oss själva kommer klasserna hållas i 75min. Kursen passar alla så väl som nybörjare till erfarna.


INFORMATION OM KURSEN (Fåtal platser kvar)

Start: 17e Juni - kl 18:15 - 19:30
Datum: 17/6, 24/6, 1/7, 8/7
Investering: 690kr 

Adress: Vallshögsvägen 130 - 34, 271 78 Löderup.

Yinyogalärare: Natali Fatori

Begränsat antal platser.

Klicka på bilden och swipea för att se fler bilder. 

Du behöver ta med dig din egen yogamatta. Bolster, block och filtar finns på plats.

Klasserna kommer hållas inne i det stora orangeriet och är det varmt ute kan vi öppna upp de stora portarna ut mot åkern. Vid kallare väder behöver du ta på dig kläder som håller dig varm då lokalen inte är värmeisolerad.

Kom gärna 10min för att hinna landa en stund. Det finns te att avnjuta för den som vill innan klassen startar.

Har du inte möjlighet att vara med på denna kursen? Signa upp dig på Saybons nyhetsbrev för att få notis när nya klasser släpps eller ifall det öppnas upp drop in platser på separata datum. -Signa upp mig!

Hoppas att vi ses i sommar 🌞

----

VAD ÄR YINYOGA?

I yinyoga guidas du i sittande och liggande positioner mellan 3-5min. Varje position upplevs på olika sätt för olika personer. Vissa utmanas mer fysiskt medan andra utmanas mer mentalt. Yinyoga är en övning för vila och återhämtning.