Yinyoga & Gua sha ritual på Bäddar och Ängar


 

 


Känner du dig nyfiken på gua sha massage för ansiktet och samtidigt vill njuta av stillsam yinyoga så är den här klassen och workshopen perfekt för dig!

Välkommen till en härlig stund där yinyoga kombineras med mjuk gua sha ritual för ansiktet. En perfekt avslappning på den fantastiska platsen Bäddar & Ängar!

Klassen inleds med en 45min mjuk gua sha ritual för ansiktet. På plats får du tillgång till ett gua sha verktyg och naturlig ansiktsolja. Klassen går igenom grunderna i gua sha, vad det är bra för och sedan guidar Natali dig hur du själv masserar ditt ansikte. Det finns också tid för att ställa frågor efteråt.

Efter gua sha ritualen avslutas klassen med en guidad meditation och härlig yinyoga i 75min. Klassen hålls under ett specifikt tema och passar såväl erfarna som nybörjare.

Vad är gua sha?
Gua sha härstammar från en tusenårig massageteknik från Kina som fungerar som en fantastisk egenvård. Gua sha innebär att du stryker ett verktyg på huden som stimulerar lymfsystemet, fascian och blodcirkulationen. Fördelarna med gua sha för ansiktet är många och kan:

  • Reducera svullnader
  • Lösa upp spänningar
  • Rensa ut slaggprodukter 

INFORMATION 
När: Söndag 25e Augusti kl 15.00-17.00
Var: Bäddar och Ängar, GAMLEGÅRD, Everöd, 273 93 Tomelilla
Yinyogalärare: Natali Fatori
Investering: 400kr

Anmälan är bindande men inte personlig.

OBS! Om du har utfört botox eller fillers senaste 3 månaderna bör du ej utföra gua sha i ansiktet. Är du osäker så prata med den som utfört behandlingen.