Om Saybon 

Mitt namn är Natali och vad glad jag är att du har hittat hit! 

Med Saybon vill jag göra det tillgängligt för andra att ta del av holistiska må-bra ritualer som verkar inifrån och ut. 

I tonåren var jag dansare men skadade ryggen och började leta efter andra sätt att röra på mig. Jag testade flera yogaformer och det var när jag fann yinyoga som jag verkligen hittade hem. Samtidigt började jag må sämre med min hälsa och åkte in och ut på akuten utan få svar. Jag blev intresserad av hur kroppen fungerar och började aktivt leta och söka efter svar för att må bättre. En sak visste jag och det var att jag ville ta hand om kroppen på ett naturligt sätt.

Under min resa har jag testat olika alternativa behandlingar, kommit fram till allergier och mat som jag reagerat på och testat flera olika yogaformer. År 2021 valde jag att utbilda mig till Yinyogalärare hos fantastiska Caroline Fladvad i Stockholm. Mitt intresse för holistisk hälsa har även lett till att jag vill hjälpa andra och är snart färdig examinerad Holistisk Hälso- och Livsstilsterapeut.

Efter mycket självforskande och testande så har jag nu hittat flera rutiner och ritualer som får mig att må bra inifrån och ut. En av dem är Gua sha som jag även tagit en kurs i som är en fantastisk egenvårdsrutin som härstammar från en tusenårig behandlingsmetod från Kina. 

Tack för att du är här och hoppas du vill ta del av mina må-bra ritualer på ett eller annat sätt!

Natali